O nama


Od dana nastanka pa do danas, Ok Palma taxi ide uzlaznom linijom, povećanjem broja vozila,a i povećanjem kvaliteta naših usluga, o čemu svoj utisak naših stalnih korisnika mnogi su dali , i hiljade prevezenih građana. Prosečno vrijeme dolaska je od 3-5 minuta. Ok Palma Taxi ima profesionalne taksi vozače sa dozvolom za rad, i za uslove u Budvi, voze se sa odličnim automobilima. Ok Palma taxi se trudi za maximalno efikasne i jeftine infrastrukture u Budvi.

Ok Palma taxi je u isto vrijeme i inovator i pratilac savremenih trendova taxi prevoza što se ogleda u konstnantnom poboljsanju usluga koje pruze.

Napominjemo da je uvjek moguće zahtijevati određen tip vozila. Ok Palma Taxi ima stroge norme čistoće, tako da svako vozilo mora biti čisto kako spolja tako i iznutra, a čistoća i ispravnost se redovno i vanredno provjeravaju.

Kodeks Ponašanja

Svaki taksi vozač Ok Palma taksija mora da zadovolji sve norme i kodekse ponašanja koji su propisani pravilnikom o radu i drugim aktima našeg preduzeća, a koji su vrlo strogi i na visokom nivou.

Svaki taksi vozač svojim kulturnim ljubaznim ponašanjem, kao i svojim ličnim izgledom i izgledom taksi vozila mora dostojno predstavljati Ok Palma taxi, kako pred strankama tako i prema svim ostalim faktorima koji su neposredno vezani za taksi djelatnost prema ostalim učesnicima u saobraćaju i drugim licima

Svi operateri koji rade u Call Centru Ok Palma taxija moraju biti maksimalno ljubazni uz obavezu da svojom brzinom, preciznošću i efikasnošću u što kraćem vremenskom periodu usluže stranku tako da ona dobije tačnu informaciju za koje vrijeme i koje taksi vozilo dolazi na trazenu adresu.

Najčešća pitanja

Kako se u Ok Palma Taxiju naplaćuje prtljag?

Prtljag do aerodroma, železničke i autobuske stanice kao i sa tih destinacija se ne naplaćuje ni za telefonski naručene vožnje a ni prilikom direktnog zaustavljanja vozila na ulici.

© Ok Palma Taxi All Right Reserved

site: monte.space